Norgeee

Har glemt helt av det å blogge mens jeg har vært i Norge på besøk. De siste 9 dagene har vært uvirkelige. Har sittet hver dag og tenkt over hvor rart det er at jeg faktisk er på hjemplassen min etter 4 måneder. Det er utrolig godt, men må være ærlig og si at jeg gleder meg til å dra hjem til York. Oh - jeg brukte akkurat 'hjem til york', og det føltes naturlig! Uansett. Det ble som forventet veldig emosjonelt å møte foreldrene mine og 3 av mine beste venner på flyplassen, det gikk ikke opp for meg at jeg var hjemme før jeg våknet neste morgen i min egen seng og ved bestevenninna mi på rommet! Julaften var veldig koselig. Bestemor og bestefar var hos oss på kvelden, det har aldri vært så lite gaver under treet, men jeg har heller aldri satt så mye pris på jula som jeg gjør i år.
Jeg har rukket å vært hos Andrea i 2 netter, og i morgen skal jeg ha jentekveld før jeg drar tilbake om en ukes tid. Slenger med et par bilder, la igjen speilrefleksen hjemme, så har ikke fått tatt noen spesielle bilder i det siste.

Fikk denne herligheten av mamma og pappa!

Jeg har klart å knust min kjære Samsung, så atm har jeg en Sony Eriksson klapptelefon heh

Farget og klipte håret mitt på lille julaften!

I'm leaving?

Om noen timer drar jeg til Norge. Gud jeg har ventet så utrolig lenge på dette. Fire måneder går sykt kjapt, men samtidig går det utrolig sakte. Kan trygt si jeg har hatt mine dager der jeg helst har villet kjøpt billetter hjem og aldri dra tilbake hit, men heldigvis gjorde jeg aldri det. Det er kun 6 måneder til jeg skal hjem for godt, hvor rart er ikke det?

Drar fra college med buss klokken 6 i morgen tidlig, fly fra Manchester, så vente mange timer på Gardermoen før jeg endelig står med tårer i øynene og klemmer mine kjære i Kristiansund!

JUL

Jeg har norsk overskrift for en gangs skyld fordi jeg vil hjem. Jeg vil ha jul hjemme, nå. Dagen i dag har jeg brukt på å tilbringe i senga. Har ligget og stirret tomt ut i lufta dagen lang. Jeg har snakket med folk hjemme, jeg har funnet ut et par julegaver, og jeg har spist. Det finnes ikke ord til å beskrive hvor mye jeg lengter etter alt og alle hjemme. Hvordan skal jeg klare enda 6 måneder til her? Det hjelper ikke akkurat å si "stay strong", for hvordan kan man fortsette å være noe man ikke er?

Julepynten kom opp i dag, og det er ikke snakk om lite. Dette er bare en liten del, og det er bare 8.desember!

Birthdaykid

I dag har vertsbror bursdag! Happy 5th birthday Tyla! Skal dra å feire bursdagen hans snart, så jeg skriver egentlig dette i veldig hast.
I går kveld var jeg ute, men det var ikke noe spesielt bra, så jeg dro hjem rundt 3. Dagen i dag har jeg brukt på å rydde rommet mitt, forberede gaver, og bare slappet av. Vi snakkes senere kjære dere! (Nå er det bre 13 dager til jeg skal hjem dere, 13 dager!!!!)

My lilbro' is 5 todaay!

Meg og Elle <3

Meg, Andrea, Sebastian og Mattis. Haha. Ikke alle som er like heldige på bilder, men hey det handler om minner!

Answersssss

hvor lang er skoledagen din?
-har som oftest skoledag fra 9 til 4.20, men har noen kortere dager også.

strever du med å skjønne alle ordene i fks matte?
- egentlig ikke. Altså jeg går maths for Norwegians, så det er tilpasset for oss, det er bare småord og et par uttrykk som man må tenke litt mere på.

er hånballen i regi av skolen? isåfall, regnes det som ett fag?
-håndball er det jeg driver med på fritiden, men siden jeg går på york college og treningene er der, får jeg det gratis. Det regnes ikke som et fag.

valgte du alle fag før du kom til york, eller kunne du velge fks sport når du kom dit?
- det har seg sånn at jeg valgte tre fag før jeg kom hit, men fikk bare et av dem siden jeg fant ut at sportsfagene, som jeg måtte ha siden jeg går idrett i Norge, tok mesteparten av tiden.

hva er det kjekkeste faget og hvorfor?
-det kjekkeste faget tror jeg faktisk er norsk eller anatomi. Norsk fordi læreren er kjempegrei, og fordi vi egentlig ikke trenger å gjøre så veldig mye i det faget. Anatomi fordi jeg interesserer meg for det vi lærer om, og i tillegg er læreren ganske morsom. Han kan bli litt mye til tider da. Haha.

var det lett og bli kjendt med folk, og få venner?
- det var relativt lett ja, det er noen man passer med og noen man ikke passer med, sånn er det uansett hvor du er.

bor de fleste langt fra "sentrum" eller byen i york?
- de fleste bor vel minst 20 minutter å gå fra sentrum, jeg bor 40 minutter å gå ca.

hvordan kommer du deg rundt? (scooter, buss, sykkel, bil)
- til college sykler jeg, går av og til, men føler det tar alt for lang tid og da må jeg stå opp en halv time før. Skal jeg til byen sykler jeg eller tar buss.

er mange kjekke gutter? hah
- jaa. Dere som sier at britiske gutter ikke er kjekke, se en gang til. Det er selvfølgelig en del spesielle gutter også, da!

er det mange fester?
- festene som vi er på er på nattklubber som oftest, og ja det er ganske mye. Har enda ikke vært på en skikkelig hjemmefest, kun vors.

trivest du og, har du noen gang hjemlengsel? savner du vennene dine?
Jeg stortrives, men kjenner at hjemlengselen virkelig er der nå. Har aldri trodd at det var mulig å savne noen så mye som jeg gjør nå. Ja jeg savner vennene mine sinnsykt mye!

føler du at du går glipp av alt det som skjer hjemme? som fester, skolearangemanger, veninnekvelder osc?
- nei egentlig ikke. Føler jeg opplever alt for mye her til å gå glipp av noe spesielt hjemme. Savner selvfølgelig jentekveldene, men jeg har selv valgt å bo her i England, så da får jeg bare holde ut!

er det lett og kjøpe alkohol og å komme inn på nattclub´er?
- ja det er relativt lett å kjøpe alkohol. Jeg blir ikke spurt og legitimasjon på butikken ved her jeg bor. De nattklubbene jeg går på sjekker heller ikke legitimasjon så nøye, siden de vet st vi nordmennene har vært der en del ganger tidligere.

hvilke fag ville du ikke valgt hvis du kunne valgt om igjen?
-tror jeg hadde valgt noe innen design eller musikk.OM MEG

Jeg heter Mari Vassgård og er en 17 år gammel jente fra Averøya. Skoleåret 13-14 skal jeg være på utveksling i York, og skal blogge om livet der. .

Arkiv

 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • April 2013

 • Kategorier

 • Blogg
 • England
 • Før England
 • Info • hits