Earlybird

Klokken viser 06:37 her i England, og jeg er våken. Våknet av en eller annen lyd utenfor, og jeg får ikke sove igjen pga at jeg har opphovnede mandler og har skikkelig vondt.. Blir nok legen på meg i dag eller i morgen. Dette er så typisk meg, å bli syk når jeg faktisk gleder meg til noe, og nå gleder jeg meg til å starte ordentlig på skolen..
Nok syting for i dag dere, nå skal jeg dope meg på painkillers og prøve å sove i noen timer til, begynner 1050 i dag! Nightnight people ?

Savner denne gulljenta så utrolig mye.. Ilu Andreaaa

Oslo bby

I skrivende stund ligger jeg på en luftmadrass hjemme hos onkel og tante. Så sykt herlig å se mine kjære søskenbarn igjen! Skjønneste ungene jeg vet om!

Flyturen og togturen gikk helt greit, passe irriterende å måtte dra med seg 2 fulle kofferter overalt, men hey jeg overlevde jo? I morgen (i dag) skal jeg til Askim sentrum en tur tror jeg, trenger en ny bukse, siden jeg bare hadde en bukse med meg... Ja jeg vet jeg er smart.. Også skal jeg møte masse folk på piratparteeey. Høh dette kan bli enten eller. Sykt kleint eller sinnsykt morsomt!

Nå skal jeg prøve å sove litt, er så utrolig spent på morgendagen! Night people ?

Final night

Sååå jaa, nå er det siste natta i egen seng før jeg drar. Er så utrolig spent på den neste uka, at jeg ikke har ord!

I kveld har jeg hatt besøk av Iselin, vi har spist mat, pakka om koffertene mine og kost oss. 4 måneder til neste gang jeg får ha jentekvelder med herlighetene her hjemme.. Vi farga forresten håret mitt, siden det blir oransje etter noen uker. Resten av kvelden har jeg brukt på skype med en annen en som skal til York!

Jeg må ha verdens søteste venner, bare se hva de kommer med på Twitter da!

Neste gang vi snakkes er jeg mest sannsynlig på østlandet, see yah!

Instagram

Jeg kommer sikkert til å oppdatere instagram flere ganger om dagen når jeg er der nede, så om dere vil, kan dere jo følge med der også! Jeg heter MARIVASSGRD

Legger ved noen av bildene jeg har lagt ut der, enjoy!

Four days

Lørdagskvelden var såå koselig! Begynte å gråte flere ganger i løpet av kvelden, haha. Det var trist å si hade til mine herligheter, men jeg vet det er verdt det!

Nå er det kun 4 dager til jeg drar til Oslo, eller Askim rettere sagt. Gleder meg til å møte onkel og tante og ungene igjen, og ikke minst til å møte Sigrid på lørdag! Pakkingen har startet for fullt, går bare og gleder meg. Gruer meg ikke en smule lengre, vil dra med en eneste gang!

Iselin, meg, Myrian og Marthe

Blogger forresten fra iPad nå, skolepcen min er så inmari treig. Skal bli bedre på dette, lover!

30 dager (!!)

Bare en måned igjen? Allerede? 

Fikk spørsmål om når jeg kom til å begynne å blogge ordentlig; blir vel rundt den 20.august. Begynner med pre-course (får tilsendt oppgaver) den 19.-30., pluss at jeg får lite vertsfamilie den samme uken. Tenkte det passet bra å begynne da, eller hur? Drar nedover til Askim den 30., og skal bo hos onkelen min sammen med Sigrid (http://sigridsynnove.blogg.no/) i noen dager før vi drar.

Ellers så skal en snartur til Drammen med bestekompisen min, så til Danmark til foreldrene mine, før jeg drar. Gleder meg til å se dem igjen. Det har bare gått 2 uker, men savner dem likevell. Lurer virkelig på hvordan det blir når jeg flytter.. 
40 dager

Nå begynner det virkelig å nærme seg! Jeg har kjøpt kofferter, og er kommet halvveis i pakkinga. Kribler skikkelig i magen når jeg skriver dette nå! Hotel på Gardermoen er sånn nesten bestilt også, wiii!

I går var jeg på avskjedsfest for foreldrene mine, de flytter til Danmark i dag. Jeg skal vel ha avskjedsfest selv også, men det blir vel etter ferien, sånn at flere kan komme. Har egentlig ikke noe spesielt å si, så vi sees (blogges?)!

Båttur

I skrivende øyeblikk sitter jeg på hurtigbåten på vei fra Trondheim til Averøya. Har vært hos en god venninne de siste 4 dagene, og nå er det påtide å forlate byen og komme seg på landet igjen. Det var rart å høre "Lykke til i England, Mari, du må storkose deg!", det føles så merkelig at set bare er 49 dager til deg drar.

Merket det i går kveld at bildene jeg skulle ha på innlegget fra i går ikke ble med, skjønner ikke hva som skjedde. Får ikke til å få de inn med mobilen heller. Skal få fikset det når jeg kommer hjem, og får tilgang til data. (Får ikke til å få inn bilder nå heller..)

50 dager

Nå begynner nervene å komme. Det er kun 50 dager igjen. 1 måned og 20 dager igjen.
De siste dagene har jeg vært i Trondheim hos en venninne, har shoppet til jeg drar.

Åååh, som jeg gleder meg til å komme til England!

70 dager

Shit. Nå er det bare 70 dager til jeg setter meg på flyet til Manchester. Er gira, og har egentlig lyst å pakke koffertene og dra med en gang. Det neste skoleåret blir uforglemmelig! 

Har fått kontakt med et par britiske gutter som går på York College, og de sier at alle er skikkelig hyggelige, og at jeg burde glede meg til å flytte over dammen. Har jo aldri tatt turen til England før, så det blir spennende å se hvordan det egentlig er der, ikke bare se filmer og weheartit-bilder derifra. (Også gleder jeg meg til å snakke britisk. Elsker britisk!)OM MEG

Jeg heter Mari Vassgård og er en 17 år gammel jente fra Averøya. Skoleåret 13-14 skal jeg være på utveksling i York, og skal blogge om livet der. .

Arkiv

 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • April 2013

 • Kategorier

 • Blogg
 • England
 • Før England
 • Info • hits